Velkommen til Northflex - Skap din fremtid, én repetisjon av gangen.

Hvem er vi?
Northflex ble grunnlagt i 2018 med en lidenskap for å gjøre trening mer tilgjengelig, praktisk og effektiv. Som skandinavias pionér innen justerbare manualer, forplikter vi oss til å levere kvalitetsprodukter som passer for alle treningsnivåer og livsstiler.

Med hovedkontor i Drammen og et sterkt fokus på kvalitet, har Northflex raskt etablert seg som en pålitelig leverandør av justerbare manualer. Vårt dedikerte team er engasjert i å designe og produsere brukervennlige, holdbare produkter som hjelper våre kunder med å oppnå bærekraftige resultater.

Vi tror på styrken av en sunn livsstil og ønsker å inspirere folk til å ta kontroll over sin egen helse og velvære. Våre produkter er utformet med tanke på brukervennlighet, holdbarhet og funksjonalitet, og vi forplikter oss til å hjelpe våre kunder med å oppnå bærekraftige resultater.

Northflex er mer enn bare en treningsutstyrsleverandør; vi er en del av din treningsreise. Vi ser frem til å være din partner på din treningsreise for en sunnere og mer aktiv fremtid.


Kontakt oss

E-post: info@dreamdays.no
Telefon: +47 954 14 285

Rødtangveien 18, 3484 Holmsbu